Törzsvásáló akarok

lenni 10%

kedvezményért!

OK

Függönyök
Lakástextíliák
Szalagfüggönyök
Roletták

ÜZENŐFAL

Kérdezz most!

Az email cím amit megadtak elérhetőségnek az oldalon nem létezik.
63 mm es szalagfügönyt keresek. árulnak ilyet?
Tamas Borsfay
2018.10.31.
Ma délelőtt vásároltunk az üzletben és nagyon kedves volt az eladónő.Mosolygós,segítőkész.Az üzletben szép függönyök,korrekt áron!Kellemes érzéssel távoztunk a boltból!🙂
Raffer Imréné
2018.06.27.
Egész ruhám aljára szeretnék csipkét varrni.Sötétkék színben Legyenszíves megírni,h kapható-e az üzletében.Köszönöm.
Szabó Rozália
2018.02.06.
Üdv! Érdeklődnék, hogy vastagabb pamut vásznuk van -e és ha igen milyen árban? Lonetta terméket árulnak?
Valéria
Valéria
2016.02.08.
Jobb lenne bemutatni az eledó termékeket!!!!!!mármint a függönyöket!!nem kérek választ !!!
Demeter Balázs
2016.02.07.
Írok ide!

Akció!

CIKKEK - A függönyökről


Színes háló
A hálószobában többféle célra használhatunk textíliákat: készíthetünk baldachint, ágytakarót, párnákat, de eltakarhatjuk vele az ágy alá rejtett dobozokat, könyveket is. A hosszú függöny pedig azért is praktikus, mert eltünteti a radiátort. Aki szereti a merész színeket, nyugodtan tegyen vörös ágytakarót az ágyra, melyhez nagyon jól illik a zebracsíkos párna. Aki a régiesebb, esetleg egzotikus stílust szereti, az vegyen piros, virágmintás párnákat, hozzá harmonizáló keleties vagy hagyományos mintájú párnát. Az eleganciát a falon lévő perzsaszőnyeg képviseli.

Hangulatos fürdő
A fürdőszobában használjunk olyan anyagokat, amelyek bírják a párát és a nedvességet. A vászonfüggönyöket és terítőket avassuk be, mielőtt használni kezdenénk.

Kellemesen praktikus
A legjobban talán a konyhában tudjuk kihasználni a függönyöket. Egyrészt feldobja a helyiséget, ami már csak azért sem mellékes, mert a háziasszony igen sok időt tölt itt. Másrészt eltakarja a szemetest vagy éppen a polc alatt lévő bevásárlókosarat. A leszedhető bútorhuzatok jól kihasználhatók a karosszéken, ebédlőszékeken vagy kanapékon. Érdemes mosható vászonból vagy kartonból készíteni ezeket.